Atletiek Vereniging A.V. Oss '78
Login

Evenementen

 

 

Clubkalender

« Juli 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

  

 

U zocht?

U bent hier: Home › Jeugd › Alle informatie over de jeugd › Is atletiek iets voor mij?

Is atletiek iets voor mij?

Proeftrainingen
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet meteen lid wil worden. Misschien vindt je, hoewel wij ons dat niet kunnen voorstellen, de atletieksport toch niet ‘je ding’. Maar wil je de atletieksport toch een proberen, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden.

Rechtstreeks
Je ouders kunnen je aanmelden bij A.V. Oss’78. We bieden je dan een mogelijkheid om gedurende 4 weken mee te trainen met je leeftijdsgenoten. Wij denken dat je binnen deze periode een goed beeld krijgt van wat atletiek nu inhoudt en of je het leuk vindt om te doen. Aan het einde van deze periode krijg je een inschrijfformulier mee. Het is dan de bedoeling dat je dit zo snel mogelijk invult en inlevert.

Je ouders kunnen jou voor een proefperiode aanmelden door hier te klikken.

Uiteraard mag je je ook gewoon bij onze atletiekbaan melden. De trainingstijden vindt je hier. Meld je bij een trainer en hij of zij deelt je bij de juiste groep in. Wat is nu de juiste groep voor jou? A.V. Oss'78 is aangesloten bij de Atletiekunie. De Atletiekunie hanteert leeftijdsindelingen. U vindt dit overzicht hier (opent in nieuw venster; wedstrijdatletiek - afdeling ledenadministratie - leeftijdsindeling 2015).

Try out Sports!
Het Sport Expertise Centrum (SEC) heeft in samenwerking met Het Buitenschoolse NET (HBN) Try out Sports!, kennismakingscursussen schoolsport, ontwikkeld voor basisschoolleerlingen uit de groepen 4 t/m 8. Via de website www.cursussen-oss.nl kun je je dan aanmelden voor een 4-tal proeflessen. Er zijn hiervoor een beperkt aantal plaatsen (VOL=VOL).

Wij bedanken onze sponsoren

 

 


Ogenblik a.u.b. ...