Atletiek Vereniging A.V. Oss '78
Login

Evenementen

 

 

Clubkalender

« Juli 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

  

 

U zocht?

U bent hier: Home › Jeugd › Alle informatie over de jeugd › Lid worden!

Lid worden!

Lidmaatschap
En dan is het zover! De proeftrainingen zijn voorbij, je bent helemaal enthousiast en je vertelt je ouders dat je lid wil worden van onze mooie atletiekvereniging. En dan?

Van je trainer krijg je een inschrijfformulier of download het hier. Dit inschrijfformulier neem je de eerstvolgende training volledig ingevuld en ondertekend mee terug. Onze ledenadministratie regelt dan vervolgens verder alles.

Het mooie is dat je niet alleen lid wordt van A.V. Oss’78, maar je wordt ook lid van de Atletiekunie. Als vereniging maken wij gebruik van de kennis en expertise van de bond. Je bent dan ook gerechtigd om aan wedstrijden mee te doen.

Als je lid wil worden, dan is het wel belangrijk dat je weet dat je contributie moet betalen. Klik hier voor meer informatie over de hoogte van de contributie en de betaalmogelijkheden. Lees ook goed de voorwaarden van je lidmaatschap door.

Uitschrijven
Het kan natuurlijk zijn dat je na verloop van tijd toch wil stoppen met atletiek. Dit kan diverse redenen of oorzaken hebben. We zien liever niet dat je gaat. Graag horen wij van jou waarom je wil stoppen. Wellicht dat we op jouw opmerkingen of suggesties kunnen inspelen en je daarmee binnen onze vereniging kunnen houden.

Wil je desondanks uitschrijven? Dat kan dan door een e-mail te sturen naar onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en de reden waarom je stopt. Onze website zal te zijner tijd ook een mogelijkheid krijgen om je via de site uit te schrijven.

Wij bedanken onze sponsoren

 

 


Ogenblik a.u.b. ...